Kom igång med Gel Blaster!

Gelbollar

Fyll en bytta eller stor PET-flaska med varmt kranvatten. Häll i kulorna och låt stå i ca 2h. Kulorna är klara när de är 7-8mm stora.

Blasters med mekaniska magasin

TIPS!

Även om det kan vara frestande att börja dammsuga efter en fartfylld strid så rekommenderar vi dig att ha tålamod. Splittret som uppstår efter bollarna kommer i stort sett försvinna när vattnet i dem dunstat bort. Så vänta några timmar så kommer du knappt se dem. Dammsuger du dem för tidigt kommer det bli blött och fuktigt i dammsugaren.

Gel Blaster är en innovativ leksak som ger timmar av skoj och spänning.

Denna produkt är perfekt för alla åldrar och ordnar en rolig och säker strategisk lekupplevelse. Gel Blaster är en mångsidig leksak, både inomhus och utomhus. Gel Blaster drivs av en elektrisk motor och använder sig av vattenbaserade gelkulor som ammunition. Dessa kulor är mjuka och säkra att använda, vilket gör det idealiskt för lekar och skjutövningar. Dessutom är produkten miljövänlig eftersom den inte genererar något skräp eller avfall.

Med sina olika magasin kan Gel Blaster hålla en stor mängd gelkulor, vilket ger dig möjlighet att delta i längre spelsessioner utan att behöva stanna upp för att ladda om. Dessutom kan du enkelt fylla på magasinet med nya kulor när det är tomt.

Motorn ger en trevlig ljudeffekt när du avfyrar dina skott. Detta ger en extra spänning och realism till ditt spel. Dessutom kommer den med ett återuppladdningsbart batteri och en praktisk USB-laddare, vilket gör det enkelt att hålla produkten i drift.

Gel Blaster är den perfekta leksaken för alla som älskar strategiska lekar och äventyr. Med sin säkra och miljövänliga design, låter den dig njuta av stunden utan att behöva oroa dig för skador eller negativa konsekvenser.

Om du letar efter en spännande och rolig leksak, är Gel Blaster ett utmärkt val.

Här hittar du ett antal olika modeller av Gel Blasters samt tillbehör:


GEL BLASTER XDE-1
En Blasterpistol med toppmatat magasin som rymmer ca 600 kulor.


GEL BLASTER XMP-5
En supercool Blaster i MP-5-design med toppmatat magasin som rymmer ca 600 kulor.
Batteri på 7,4V för extra tryck!


GEL BLASTER X-47
Blastergevär med kikarsikte och mekaniskt magasin.


GEL BLASTER XM-416
Blastergevär med kikarsikte och mekaniskt magasin.
Justerbar kolv och sikte, vilket gör att du kan anpassa den efter dina egna behov och preferenser. Du kan enkelt justera längden på kolven och sikta in din skott för att träffa ditt mål med precision.
Batteri på 7,4V för extra tryck!

Samtliga modeller levereras kompletta med

  • Magasin
  • 3000st gel balls
  • Batteri
  • USB-laddare
  • Skyddsglasögon

SÄKERHET

Leksaksvapen och ammunition ej lämpligt för barn under 3 år.

Gelammunitionen bör ej förtäras.

Skydda alltid ögon med skyddsglasögon vid lek.

Sikta aldrig vapnet mot någon utan skyddsglasögon.