• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Hjälm

När man kör cross, ATV eller moped är det viktigt att använda en hjälm för att skydda huvudet och hjärnan vid en olycka. Det finns olika typer av hjälmar som är speciellt utformade för cross, ATV och moped, och de kan skilja sig åt i design, vikt och material.

När du väljer en hjälm är det viktigt att välja en hjälm av hög kvalitet med rätt typ av CE-märkning och ECE-märkning. CE-märkningen visar att hjälmen uppfyller de europeiska standarderna för säkerhet och att den har testats för att säkerställa optimalt skydd. ECE-märkningen är en märkning som används för att visa att hjälmen uppfyller de europeiska standarderna för skydd och säkerhet vid krasch.

 

Hjälmar för cross, ATV och moped är oftast utformade för att vara lätta och tåliga för att ge maximal komfort och skydd under körning. De är också utformade för att ha god ventilation för att hålla huvudet svalt under körning.

 

Hos Fungarage.se hittar du ett brett utbud av högkvalitativa hjälmar för cross, ATV och moped med CE-märkning och ECE-märkning. Vi erbjuder hjälmar i olika storlekar och färger för att passa dina behov och stilpreferenser. Beställ din hjälm idag och kör med optimalt skydd och självförtroende.

Filtrera på
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto