• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Kläder

Crosskläder är en viktig del av skyddsutrustningen för alla som kör cross eller ATV. Dessa kläder är speciellt utformade för att skydda kroppen mot skador under hård körning.

Hos Fungarage.se hittar du högkvalitativa crosskläder. Våra kläder är utformade för optimalt skydd och komfort under körning och finns i olika storlekar, färger och modeller för att passa dina behov och stilpreferenser. Vi har allt från tröjor och byxor till handskar och skyddströjor.

Att bära rätt crosskläder när man kör cross eller ATV är avgörande för att minimera risken för skador vid olyckor eller krascher. Våra kläder är tillverkade av högkvalitativa material som skyddar mot slag, skrapsår och andra skador. De är även bekväma att bära och är utformade för att ge maximal rörelsefrihet och ventilation under hård körning.

Oavsett om du är en professionell förare eller en nybörjare, kan du hitta rätt crosskläder hos Fungarage.se till konkurrenskraftiga priser. Beställ dina kläder idag och kör med självförtroende och maximalt skydd under din nästa cross- eller ATV-körning.

Filtrera på
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto