• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån
Elcyklar, inklusive hopfällbara modeller - Köp online på FunGarage.se

Elcykel

Fördelarna med elcykel är många. Du får motion men du får draghjälp i uppförsbackar, motvid och snömodd. Du tar dig smidigt och snabbt fram och dina koldioxidutsläpp är en knapp tiondel av bilens. Dessutom är det roligt att ta sig fram med en elcykel och du behöver aldrig känna dig svettig och ofräsch efter cykelturen. Med en elcykel spar du både tid, pengar och miljö.

En elcykel gör cykelturen enkel

Det är inte bara uppförsbackar och motvind som ibland kan göra en cykeltur jobbigare än den behöver vara. När dessutom snön kommit kan det vara lockande att ställa cykeln åt sidan och ta sig till jobbet eller skolan på annat sätt. Men det finns alternativ! Vi har två grymma elcyklar som lämpar sig mycket bra för att ta sig fram i snö och på bökigt underlag.

Smidig som få

Väljer du en hopfällbar elcykel kan du med enkelhet ta med den på campingturen med husbilen/husvagnen. Våra hopfällbara elcyklar är mycket enkla att fälla ner och fälla upp, utan att på minsta sätt tumma på stabiliteten. Fäller du ihop din elcykel kan du till och med ta med den i bilen eller på tåget/bussen. Du slipper behov av dragkrok med cykelställ på bilen, fäll bara ihop cyklen och släng in i bakluckan! 

Elcykel på vintern?

Dels gör hjälpmotorn det så mycket enklare att ta sig fram i snömodd och djupsnö. Den hjälper till upp till 25 km/h på barmark, men i snön handlar det kanske inte så mycket om att vara snabbast, utan snarare få hjälp med det tyngre väglaget. Sen har de otroligt tacksamma däck för ändamålet; breda och grovt mönstrade. Däcken med dess mönster påminner mer om en crossmotorcykels däck än vanliga cykeldäck. Bredden gör att greppytan blir större och minskar risken för sladd eller spårolyckor, där man fastnar i andra uppkörda cykelspår och kanske får svårt att parera. Breda däck tar sig över dessa med enkelhet. Mönstren adderar sedan extra grepp för mycket god väghållning. Med elcykeln slipper du även eventuellt trafikkaos i snöpaniken som uppstår varje år. Kom fram dit du ska i tid och utan att vara helt slut eller svettig!

Spara pengar med elcykel

En elcykel är ett billigt alternativ mot t.ex. bil eller moped, speciellt med dagens bränslepriser. Dessutom slipper man fordonsskatt och försäkring, samt att man slipper eventuella avgifter för parkering eller garage. Det är även billigt att ladda sin elcykel, man gör det med en laddare i vanligt vägguttag.

Filtrera på
  • Rea!
  • 10%
25 Moped Volta VSM El 250W | Köp billigt hos Fungarage

25 Moped Volta VSM El 250W

Art. 100301 I lager
Pris 8 991 kr −10% Baspris 9 990 kr
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto