• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Crosskläder

Kläder är en viktig del av skyddsutrustningen för alla som kör cross eller ATV. Hos Fungarage.se hittar du ett brett utbud av högkvalitativa kläder som är utformade för optimalt skydd och komfort under körning.

Kläder för cross och ATV är utformade för att skydda kroppen mot slag, fall och skrapningar. De är vanligtvis tillverkade av slitstarka material som tål höga hastigheter och extrema förhållanden. Kläderna kan bestå av olika delar som tröjor, byxor, handskar och stövlar, och är oftast utformade med god ventilation och rörelsefrihet.

Hos Fungarage.se hittar du kläder i olika storlekar, färger och modeller för att passa dina behov och stilpreferenser. Våra kläder är utformade med högkvalitativa material för optimalt skydd och komfort under körning. Vi erbjuder också kläder från olika varumärken för att ge dig största valfrihet.

Att bära kläder när man kör cross eller ATV kan minimera risken för skador och allvarliga skador vid en olycka. Det är viktigt att välja rätt typ av kläder för att säkerställa maximalt skydd och säkerhet under körning. Beställ dina kläder hos Fungarage.se idag och kör med optimalt skydd och självförtroende.

Filtrera på
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto