• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Kroppsskydd

Kroppsskydd är en viktig del av skyddsutrustningen för alla som kör cross eller ATV. Hos Fungarage.se hittar du ett brett utbud av kroppsskydd som är utformade för optimalt skydd och bekvämlighet under körning.

Kroppsskyddet består av olika delar som skyddar olika delar av kroppen, såsom bröstet, ryggen, armar, händer och benen. Skydden är utformade med högkvalitativa material för att erbjuda maximalt skydd vid en olycka eller en hård krasch.

Hos Fungarage.se hittar du kroppsskydd i olika storlekar och modeller för att passa dina behov och preferenser. Vi erbjuder kroppsskydd i olika material som mesh, skum och plast för att ge maximal komfort och skydd under körning. Våra kroppsskydd är också utformade för att ge god ventilation och rörelsefrihet under körning.

Att bära kroppsskydd när man kör cross eller ATV kan minimera skador och risken för allvarliga skador vid en olycka. Det är viktigt att välja rätt typ av kroppsskydd för att säkerställa maximalt skydd och säkerhet under körning. Beställ ditt kroppsskydd hos Fungarage.se idag och kör med optimalt skydd och självförtroende.

Filtrera på
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto