• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Väggrepp till ATV

Skruvdubb och snökedjor är två av de viktigaste tillbehören för att få bättre grepp och säkerhet när du kör din ATV i snö och is. Nedan följer några av de faktorer du bör tänka på när du väljer skruvdubb och snökedjor för din ATV.

Skruvdubb: Skruvdubb kan öka greppet och stabiliteten på dina ATV-däck på snö och isiga ytor. Det finns olika storlekar av skruvdubb att välja mellan, inklusive 12mm, 15mm och 19mm, och det är viktigt att välja rätt storlek för att få bästa möjliga prestanda. Skruvdubbarna är enkla att montera på dina däck och kan enkelt tas bort när de inte längre behövs.

12mm skruvdubb: Dessa är lämpliga för mindre ATVs och motorcyklar, och ger bra grepp och stabilitet på snöiga och isiga vägar.

15mm skruvdubb: Dessa är lämpliga för större ATVs och ger ännu bättre grepp och stabilitet i tuffare terräng och på snöiga och isiga vägar.

19mm skruvdubb: Dessa är lämpliga för de mest krävande terrängförhållandena och ger maximalt grepp och stabilitet i de mest utmanande förhållandena.

Alla våra skruvdubb är tillverkade av högkvalitativa material och är konstruerade för att ge maximal prestanda och hållbarhet. Vårt sortiment innehåller ett brett utbud av skruvdubb i olika storlekar, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra produkter.

Snökedjor: Snökedjor är en annan viktig del av vinterutrustningen för din ATV, och kan hjälpa till att öka greppet på snöiga och isiga ytor. Det är viktigt att välja snökedjor av hög kvalitet, som är starka nog att klara av tuffa terrängförhållanden och tillräckligt flexibla för att anpassa sig till dina däck.

På FunGarage.se är vår målsättning att erbjuda högkvalitativa produkter till bra priser. Utforska vårt sortiment av skruvdubb och snökedjor och hitta den storlek som passar dina behov. Vi är här för att hjälpa dig att välja rätt skruvdubb för att förbättra greppet och säkerheten för din ATV. Beställ från FunGarage.se idag och få din beställning levererad snabbt och smidigt.

Filtrera på
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto