• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Gel Blaster

Här finns Gel Blasters och tillbehör i Sverige. Sjukt rolig aktivitet för både vuxna och barn!

Gel Ball Blaster - även kallade Gel Blaster eller Gelly Gun - är en populär kategori inom leksaksvärlden som ger en spännande och realistisk lekupplevelse. Dessa leksaksvapen är konstruerade för att avfyra små gelkulor, som gör det möjligt för användaren att njuta av en spännande stridsliknande aktivitet.

Gelkulan i sig är en vattenhaltig kula som är utformad för att vara säker och smärtfri vid användning. När kulorna träffar en yta känns det som en lätt pinch, vilket gör att leken blir både rolig och trygg för alla deltagare.

Gelblasters kommer i olika modeller och storlekar och kan anpassas efter individuella preferenser. Vissa modeller har elektrisk drift och har möjlighet att avfyra flera kulor per sekund med hjälp av ett magasin, medan andra modeller är manuella och kräver att man drar tillbaka en spärr för att avfyra en kula åt gången.

Denna kategori är populär bland både barn och vuxna och kan användas i både inomhus- och utomhusmiljöer. Gel Ball Blasters främjar inte bara aktivitet och fysisk träning, utan också social interaktion och lagarbete.

Det är viktigt att följa säkerhetsföreskrifterna och reglerna vid användning av Gel Ball Blasters för att undvika skador eller oavsiktlig skada. Oavsett om det används för lek eller för att delta i organiserade evenemang, erbjuder denna kategori en spännande och realistisk lekupplevelse för alla entusiaster.

Här kan du köpa Gel Blasters lagligt i Sverige.

Filtrera på
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto