• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Roddmaskiner

En roddmaskin är en av de mest effektiva och allsidiga träningsredskapen som du kan ha hemma. Här är några av de främsta anledningarna till varför en roddmaskin är så bra att ha hemma:

  1. Full kroppsträning: Rodd är en av de få övningarna som tränar hela kroppen på ett effektivt sätt. Du tränar både armar, ben, rygg, bröst och mage samtidigt.

  2. Skonsam träning: Rodd är en låg-impakt övning som är skonsam för leder och rygg. Det är en perfekt övning för de som har ryggproblem eller ledbesvär.

  3. Bränna kalorier: Rodd är en kraftfull cardio-övning som hjälper dig att bränna många kalorier på kort tid. En roddsession på 20-30 minuter kan bränna upp till 500 kalorier.

  4. Lättilgänglihet: Genom att ha en roddmaskin hemma behöver du inte längre resa till ett gym för att träna. Du kan träna när du vill och på ett bekvämt sätt i ditt eget hem.

  5. Mångsidig träning: Du kan justera motståndet på roddmaskinen för att anpassa träningen efter dina behov. Du kan göra en kraftfull cardio-träning eller en mer avslappnande styrketräning.

Roddmaskin RM220

Art. 16531 I lager
Pris 3 990 kr
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto