• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Lås

Låskättingar, skivbromslås och bygellås är viktiga tillbehör för att skydda din crossmotorcykel mot stöld. Hos Fungarage.se hittar du ett brett utbud av högkvalitativa lås och låssystem för crossmotorcyklar.

En låskätting är ett starkt och säkert alternativ som kan användas för att låsa fast din crossmotorcykel vid ett fast föremål. Skivbromslås är en annan populär typ av lås som fästs på bromsskivan och förhindrar att hjulet kan rotera. Bygellås är också en vanlig typ av lås som fästs runt ramen på motorcykeln och förhindrar att den kan flyttas.

Vissa av våra lås är SBSC-godkända, vilket innebär att de har genomgått strikta tester och uppfyller höga säkerhetskrav. Detta ger dig extra trygghet och säkerhet när du använder låset för att skydda din crossmotorcykel.

Oavsett vilken typ av lås du väljer, är det viktigt att använda ett tillförlitligt och säkert låssystem för att skydda din crossmotorcykel mot stöld. Beställ ditt lås eller låssystem idag från Fungarage.se och ge dig själv extra trygghet och säkerhet när du parkerar din crossmotorcykel.

Filtrera på

Låskätting SXP

Art. 10618 I lager
Pris 389 kr
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto