• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Radiostyrd Bil

Välkommen till vår avdelning för radiostyrda bilar! Hos oss hittar du ett brett utbud av modeller som passar alla nivåer och preferenser. För körning både inomhus och utomhus. Vi har allt från instegsmodeller till avancerade hobby grade-modeller som ger en autentisk körupplevelse.

Vi erbjuder radiostyrda bilar i olika storlekar, från 1:18 till 1:5. Våra modeller är också tillgängliga i både batteridrivna och bensindrivna varianter, så oavsett vad du föredrar, har vi något för dig.

Våra hobby grade-modeller är utrustade med proportionerlig gas och styrning, vilket gör att du kan styra din bil mer exakt och precist. Detta ger en mer autentisk körupplevelse som är perfekt för den erfarna föraren.

Vi erbjuder också 4-hjulsdrivna och 2-hjulsdrivna modeller. Våra 4-hjulsdrivna modeller ger överlägsen grepp och stabilitet, vilket gör dem idealiska för off-road körning. Våra 2-hjulsdrivna modeller däremot ger en mer sportig körupplevelse och passar perfekt för bana eller vägkörning.

Vi har också olika typer av modeller som är utformade för olika terränger och ändamål. Crawlers är perfekta för terrängkörning på steniga ytor och klättrar upp för branta backar. Buggy-modeller är snabba och smidiga, vilket gör dem idealiska för bana körning. Truggy-modeller är en hybrid mellan buggy och monster truck och är perfekt för både bana och terrängkörning. Roadracers är utformade för höga hastigheter på plan mark och är perfekta för racing. Slutligen har vi monster trucks, vilket är stora och tuffa bilar som är idealiska för terrängkörning och hoppning.

Oavsett vilken typ av radiostyrd bil du söker, kan du vara säker på att du hittar det här hos oss. Utforska vårt utbud idag och hitta den perfekta modellen för dig!

Filtrera på

Urval

RTR (ready to run)

Drivning

Proportionerlig styrning/gas

  • Rea!
  • -5 kr
Radiostyrd Rock Crawler med 4-hjulsdrift, dubbla motorer samt 2,4G radio

1:18 RC Rock Crawler 4WD

Art. 16333 I lager
Pris 385 kr -5 kr Baspris 390 kr
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto