• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Arbetsfyrhjuling

Oavsett om du vill ha en enkel och billig arbetsfyrhjuling eller en riktigt robust, vägregistrerad ATV finner du den här. Våra märken, såsom Worker, Bashan och CF-Moto är väletablerade och håller hög kvalitet.

Fullstora ATV, även kallade arbetsfyrhjuling, är en typ av fyrhjuling som är designad för terrängkörning men även sportaktiviteter. Dessa fordon är utrustade med kraftfulla motorer och avancerad fjädring som ger utmärkt prestanda och manövrerbarhet i krävande terrängförhållanden.

En av fördelarna med fullstora arbetsfyhjulingar är dess prestandaegenskaper. Dessa fyrhjulingar är byggda för att klara av tuff terräng och ge en smidig körupplevelse, vilket gör dem idealiska för jordbruk, gårdsarbeten, hästarbeten, sportkörning, tävlingar och andra äventyrliga aktiviteter.

Fullstora ATV-arbetsfyhjulingar har också fördelen av att ha hög hastighet och kraftfull acceleration. Dessa fyrhjulingar har vanligtvis höga hästkrafter och imponerande acceleration, vilket ger föraren en adrenalinfylld körupplevelse.

En annan fördel med fullstora ATV-arbetsfyhjulingar är dess manövrerbarhet. Dessa fordon är utrustade med avancerad fjädring, vilket ger en smidig och stabil körning, även i krävande terräng. Detta gör det möjligt för föraren att ta sig igenom hinder och svårigheter med lätthet och precision.

Fullstora ATV-arbetsfyhjulingar är också lämpliga för att ta med passagerare. Dessa fyrhjulingar är utformade för att rymma två personer och har oftast en bekväm och rymlig sits för både föraren och passageraren.

En annan fördel med fullstora ATV-arbetsfyhjulingar är dess tillgänglighet. Dessa fordon finns i olika storlekar och prisklasser, vilket gör dem tillgängliga för en bredare publik. Dessutom finns det många olika tillbehör och utrustning som kan anpassas efter förarens behov och önskemål.

Fullstora ATV-arbetsfyhjulingar är också relativt lätt att underhålla. Dessa fordon har robusta konstruktioner som är utformade för att tåla påfrestningar och tuffa terrängförhållanden. De är också relativt lätta att underhålla och reparera, vilket minskar kostnaderna för service och reparationer över tid.

De är helt enkelt ett utmärkt val för den som söker en kraftfull, smidig och rolig körupplevelse i krävande terrängförhållanden. Dessa fordon har utmärkt prestanda, manövrerbarhet och tillgänglighet, vilket gör dem till en idealisk investering för äventyrslystna förare och sportentusiaster.

Filtrera på

Urval

Drivning

Cylindervolym

Maxhastighet

Startanordning

Tändning

Växellåda

Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto