• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

UTV (side by side)

UTV side by side, det optimala terrängfordonet men även designat för landsvägskörning. Oavsett om det är tonåringen med AM-kort eller du som vill ha en riktig UTV-värsting som ska köra finner du säkerligen din nya UTV här hos oss på Fungarage.se.

UTV (Utility Terrain Vehicle), är en typ av fyrhjuling som är utformad för arbete och annan verksamhet. Dessa fordon är konstruerade för att klara av tuffa terrängförhållanden och ha en hög prestanda för att utföra olika arbetsuppgifter.

En av fördelarna med UTV är dess mångsidighet. Dessa fordon är idealiska för att transportera material och utrustning i krävande terräng och för att utföra en mängd olika uppgifter, inklusive jordbruk, skogsbruk, bygg- och anläggningsarbeten, räddningstjänst och mycket mer.

UTV har också fördelen av att ha mycket goda lastkapaciteter. De har vanligtvis kraftfulla motorer och kan dra tunga laster med lätthet. De har också stora lastutrymmen på baksidan, vilket gör det lätt att transportera material och utrustning.

En annan fördel med UTV är deras höga säkerhetsnivåer. Dessa fordon är utrustade med många säkerhetsfunktioner som ökar skyddet för föraren och passagerarna. Det inkluderar saker som säkerhetsbälten, stabilitetskontroll, och skyddsräcken för att minska risken för skador vid en olycka.

UTV är också lätt att underhålla och reparera. Dessa fordon har robusta och tåliga konstruktioner som är utformade för att tåla påfrestningar i tuffa terrängförhållanden. Detta minskar risken för skador och reparationer, vilket i sin tur minskar kostnaderna för underhåll.

Slutligen har UTV fördelen av att vara mycket användarvänliga. De är utformade för att vara lätta att använda och manövrera, även för oerfarna förare. Detta gör det enklare och säkrare att utföra arbetsuppgifter i krävande terrängförhållanden.

UTV är en utmärkt investering för de som behöver ett robust och mångsidigt fordon för att utföra olika arbetsuppgifter. Dessa fordon erbjuder hög prestanda, säkerhet och användarvänlighet och är en viktig resurs för många verksamheter.

Filtrera på

Urval

Drivning

Cylindervolym

Maxhastighet

Startanordning

Tändning

Växellåda

Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto