• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Leveransinformation

Leveransinformation

Vi erbjuder fri leverans på samtliga beställningar över 4000 kr. I övriga fall framkommer fraktkostnaden i samband med din beställning.

För att frakt ska kunna genomföras smidigt är våra fordon till viss del nedmonterade för att rymmas i så små kartonger som möjligt, detta hjälper även till att hålla ner priserna. Därför kan viss montering och injustering krävas. Som exempel behöver man på en moped montera framhjul, styre, framkåpa och backspeglar (viss variation kan förekomma). En elcykel kan behöva viss injustering vad gäller bromsar och ekrar. Fyrhjulingar kommer oftast med hjulen och styret omonterade. Vissa fordon är möjliga att få levererade monterade mot en monteringskostnad.

För varor över 20kg ingår hemleverans med DB Schenker i fraktpriset. Leverans sker till tomtgräns. Leveranstiden är vanligtvis 2-5 arbetsdagar men kan variera beroende på yttre omständigheter.

Varor under 20kg levereras med DB Schenker till närmaste utlämningsställe (mack eller närbutik). Leveranstiden är vanligtvis 1-3 arbetsdagar men kan variera beroende på yttre omständigheter.

Särskilda villkor för leverans

Du ansvarar för att ta emot eller hämta din leverans i enlighet med vad som framgår av de instruktioner som du får i samband med beställning.

Hemleverans

Vid beställningar med hemleverans kommer du få en avisering via SMS av Schenker för att boka leveransdag. Om inget leveransdatum bokats inom 5 dagar från första aviseringstillfället debiteras en lagerhyra på 150 kr per dygn. Om du inte följer instruktionerna för mottagande vid hemleverans, till exempel om du inte är hemma och tar emot din leverans på utsatt tid debiteras du en kostnad på som motsvarar den extra fraktkostnaden.

Leverans till ombud

Paket hos ombud som inte hämtas inom den tid som anges på avin kommer att skickas tillbaka till vårt lager eller till vår leverantör. Vi har rätt att ta ut en administrativ kostnad för hantering och frakt i de fall du inte hämtar ut ditt paket hos ombudet. 

Click & collect

Click & collect innebär att du själv hämtar din beställda vara i vår butik i Västerås. Ingen frakt- eller hanteringsavgift tillkommer.

Som privatperson behöver du vid uthämtning av en Click & collect beställning visa upp orderbekräftelsen samt giltig legitimation. Om du ska hämta ut en beställning åt någon annan behöver du visa upp både din och beställarens legitimation.

Som företagskund ska Click & collect beställningar hämtas ut av firmatecknaren från aktuellt bolag. Om någon annan än firmatecknaren ska hämta ut en beställning behöver legitimation från både firmatecknaren och personen som hämtar beställningen visas upp.

Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto