• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Ryggskydd / Skyddströjor & Njurbälte

Ryggskydd, skyddströjor och njurbälte är en viktig del av skyddsutrustningen för alla som kör cross eller ATV. Dessa skydd är speciellt utformade för att skydda ryggen och njurarna från slag, stötar och skrapningar under hård körning.

Hos Fungarage.se hittar du högkvalitativa ryggskydd, skyddströjor och njurbälte som är utformade för optimalt skydd och komfort under körning. Våra skydd är tillverkade av slitstarka material som tål höga hastigheter och extrema förhållanden, och finns i olika storlekar och modeller för att passa dina behov och preferenser.

Ryggskydd är utformade för att skydda ryggraden från skador vid en olycka. Skyddströjor, å andra sidan, är utformade för att skydda hela överkroppen, inklusive axlar, armar och rygg. Njurbälten är utformade för att skydda njurarna från stötar och skador.

Det är viktigt att välja rätt typ av skydd för att säkerställa maximalt skydd och säkerhet under körning. Hos Fungarage.se kan du hitta högkvalitativa skydd som är utformade för att ge optimalt skydd och rörelsefrihet under körning. Beställ dina skydd idag och kör med självförtroende och maximalt skydd under din nästa cross- eller ATV-körning.

Filtrera på
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto