• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån
Victron Cerbo GX

Victron Cerbo GX

Art. SW-158150


Det här helt nya kommunikationscentrumet tillåter dig att alltid ha full kontroll över dina system, oberoende av var du befinner dig, och det maximerar deras prestanda. Du ansluter enkelt via vår Victron RemoteManagement (VRM) portal.

4 990 kr
Beställningsvara
Inkl. moms

  • Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Denna helt nya typ av datacenter ger dig fullständig kontroll över ditt system från vilken plats som helst och hjälper dig att maximera systemets prestanda. Anslut enkelt via portalen Victron Remote Management (VRM) eller direkt med en fristående GX Touch 50, MFD eller VictronConnect App med inbyggd Bluetooth-anslutning. Den senaste medlemmen i GX-produktfamiljen kombinerar anslutningsfunktioner för att skapa en ny typ av smart lösning.

Fullständig övervakning och kontroll
Du kan i realtid övervaka batteriets laddningsstatus, strömförbrukning, energi från solpaneler, generator och nätström, eller kontrollera tanknivåer och göra temperaturmätningar. Du kan enkelt styra den högsta tillåtna ingångsströmmen för markström, starta och stoppa en generator eller hantera flera generatorer och ändra alla inställningar för att optimera systemdriften. Du kan också övervaka larm, utföra diagnostiska kontroller och felsöka problem på distans. Med Cerbo GX blir alla problem med strömförsörjningen till en enkel rutin.

Maximera systemets prestanda
Cerbo GX maximerar prestandan hos dina systemkomponenter i realtid och håller dem i optimalt driftläge. En dual-core-processor och en extra CAN-bussport ger dessutom stöd för ännu större system: Du kan noggrant övervaka tillståndet hos litium- eller andra batterier och använda en andra bussport för att ansluta upp till 25 parallellkopplade VE.Can-solcellsladdare. Det nya NMEA 2000-stödet för utgående signaler gör att GX kan integreras i alla båtens elektroniksystem. Fyra tank- och fyra temperaturgränssnitt, 3 VE.Direct-portar, 3 USB-portar, 4 digitala ingångar och 2 reläer gör att du kan utöka din kontroll till en helt ny nivå. Det har aldrig varit enklare att maximera systemets prestanda.

Utöka dina vyer
Den nya (tillval) GX Touch 50-displayen ger dig en realtidsvy av ditt system och möjlighet att ändra inställningar på ett ögonblick. Det supertunna vattentäta 5-tumshöljet och den enkla toppmonteringen ger mångsidig flexibilitet för att skapa en tydlig och elegant instrumentpanel.

Enkel installation och konfiguration
Cerbo GX är nu optimerad för att överträffa kraven från professionella installatörer. Enheten monteras enkelt på en DIN-skena (separat DIN35-adapter, liten, beställs separat) och dess separata pekskärm kan nu fästas upptill på instrumentpanelen för hand, vilket eliminerar behovet av att skära perfekt formade öppningar (som med Color Control GX), plus att anslutningen görs med en enda kabel. På så sätt slipper man flera kablar som löper bakom instrumentbrädan. En ny Bluetooth-funktion möjliggör snabb anslutning och konfiguration med VictronConnect-appen.

Lös alla utmaningar inom strömhantering
Cerbo GX erbjuder ett oändligt antal lösningar och utökar perfekt kontroll till de mest skiftande tillämpningar. För applikationer med generatorer, marina eller standby & isolerade, gör den det möjligt att starta/stoppa generatorer eller fördröja start under "off"-perioder på dagen. I energilagringssystem håller den batterierna laddade till 100% och slår på dem under strömavbrott, och avleder överskottsenergi (från solpaneler) till egen förbrukning, vilket sparar pengar. I fordonsapplikationer hjälper den till att hålla viktiga system i full drift. Men den kan göra mycket mer

sätt.

Referens SW-158150

Produktrecensioner




9 andra produkter i samma kategori:

Victron GX LTE 4G-E

Art. SW-158196 Beställningsvara
Pris 3 695 kr

Victron GX Touch 50

Art. SW-158151 Beställningsvara
Pris 3 495 kr

Venus GX

Art. SW-158189 Beställningsvara
Pris 4 790 kr
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto