• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån
ATV 125CC - Loncin Quad-Pro Automat med backväxel | Fungarage

ATV 125CC - Loncin Quad-Pro Granitron Automat med backväxel

Art. 21940

ÖVERSIKT

🔸 125cc fyrtaktsmotor från Loncin

🔸 Automatisk växellåda med back

🔸 Ställbar gas

🔸 Fjärrstart/stopp

🔸 Larm

16 990 kr
Beställningsvara
Inkl. moms
Beräknas i lager under maj

  • Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Loncin Quad-Pro 125cc Granitron: En Kraftfull Start för Unga Förare med Stil

Upptäck Loncin ATV Quad-Pro 125cc Granitron, nu ännu mer iögonfallande med snygga orangea dekaler och matchande orangea navkapslar. Denna stilfulla och kraftfulla ATV i svart med grå front är designad för att väcka körglädje hos barn från 8 år. Den kombinerar användarvänlighet med avancerade säkerhetsfunktioner och en estetik som sticker ut. Med automatväxel med back och en motor från välrenommerade Loncin, är denna ATV det perfekta valet för familjer som vill introducera sina barn till motoriserade fyrhjulingar på ett tryggt och roligt sätt.

Tillförlitlig Motor från Loncin med Stil
Drivs av en tyst och effektiv 125cc fyrtaktsmotor från Loncin, erbjuder denna ATV en balanserad kombination av kraft och användarvänlighet. De orangea dekalerna och navkapslarna tillför en extra dimension av stil och personlighet, vilket gör varje åktur till en modeförklaring.

Optimerad för Komfort och Kontroll
Med ställbara stötdämpare både fram och bak, samt hydraulisk skivbroms bak och trumbromsar fram, garanterar Loncin Quad-Pro en smidig och säker körupplevelse på varierande terräng. Den robusta konstruktionen och den snygga designen med orangea detaljer gör den till en fröjd både att köra och att se på.

Anpassningsbar för Varje Ung Förare
Den innovativa designen inkluderar ställbar gas och automatkoppling, vilket möjliggör enkel anpassning av fyrhjulingens prestanda till förarens ålder och erfarenhetsnivå. Detta, tillsammans med den praktiska backväxeln och digitala indikeringen, gör ATV:n både flexibel och lättanvänd.

Säkerhet i Fokus med En Touch av Stil
Med fjärrstart/stopp och larm, samt möjligheten att fjärrstyra avstängning av motorn upp till 40 meter bort, ger Loncin Quad-Pro Granitron föräldrar extra trygghet. De orangea detaljerna inte bara lyfter utseendet utan bidrar även till ökad synlighet och säkerhet.

Loncin Quad-Pro 125cc Granitron är den perfekta startpunkten för unga förare som drömmer om friheten och spänningen med att köra, nu med en extra dos av stil tack vare dess orangea dekaler och navkapslar. Kom ihåg att byta från transportolja till högkvalitativ motorolja, som Champion Moto HP 10W-40 Semisyntetisk 4-takts olja, för optimal prestanda och långvarig njutning. Den är redo att ta unga förare på spännande utflykter, med en look som garanterat väcker uppmärksamhet.

Referens 21940
Modell ATV 125cc Quad-Pro
Motor 4-takt Luftkyld
Cylindervolym 125cc
Effekt 12hk
Maxhastighet 65km/h
Tändning CDI
Startanordning El-start
Växellåda Automat med back
Drivning Kedja
Bromsar fram Trumbroms
Bromsar bak Bromsskiva
Däckdimensioner 8" fram / 8"bak
Motorsmörjning / Olja 4-takt SAE 10W40 Semisyntet
Bränsle Blyfri 98 oktan
Tankvolym 3L
Storlek (LxBxH) 147x98x95cm
Sitthöjd 43cm från fotplasten och 68cm från marken
Vikt 100kg
Maxlast 140kg
Emballage Mått LxBxH 138x80x62cm

Produktrecensioner




16 andra produkter i samma kategori:

Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto