• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Tillbehör

Visiret på en hjälm är en viktig del av utrustningen och kan spela en avgörande roll för säkerheten och körkomforten. Hos Fungarage.se hittar du visir som passar till integralhjälmar, hybridhjälmar och retrohjälmar.

Integralhjälmar är den vanligaste typen av hjälm på marknaden och är utformade för att täcka hela huvudet och ansiktet. Visiren till integralhjälmar är utformade för att ge en maximal synfält samtidigt som de skyddar ögonen och ansiktet mot vind, regn och insekter.

Hybridhjälmar är en kombination av integralhjälmar och öppna hjälmar. Visiren till hybridhjälmar är oftast avtagbara eller justerbara för att ge köraren flexibilitet och valfrihet i olika väderförhållanden och situationer.

Retrohjälmar är inspirerade av klassiska hjälmdesigner från förr och är ett populärt val bland mc-entusiaster. Visiren till retrohjälmar är oftast utformade för att passa den klassiska stilen och ger ett nostalgiskt utseende samtidigt som de skyddar ögonen och ansiktet mot vind och insekter.

Hos Fungarage.se hittar du högkvalitativa visir som är kompatibla med de flesta integralhjälmar, hybridhjälmar och retrohjälmar. Vi erbjuder visir i olika färger och med olika funktioner, såsom anti-dimma och anti-repteknik. Beställ ditt visir hos Superbilligt.se idag och kör med optimalt skydd och stil.

Filtrera på
Visirlås

Visirlås

Art. 14389 I lager
Pris 50 kr
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto