• Fri frakt över 4000 kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Barn- & Ungdomshjälm

För barn och ungdomar som kör cross, ATV eller moped är det särskilt viktigt att använda rätt typ av hjälm för att skydda huvudet och hjärnan vid en olycka. Det finns olika typer av hjälmar som är speciellt utformade för barn och ungdomar, och de kan skilja sig åt i storlek, design och material.

När du väljer en hjälm för ditt barn är det viktigt att välja en hjälm som passar ordentligt och som är utformad med optimalt skydd. Hjälmen bör ha rätt typ av CE-märkning och ECE-märkning för att garantera optimalt skydd. Hjälmar för barn och ungdomar är oftast utformade för att vara lätta och tåliga för att ge maximal komfort och skydd under körning. De är också utformade med god ventilation för att hålla huvudet svalt och bekvämt.

Hos Fungarage.se hittar du ett brett utbud av högkvalitativa hjälmar för barn och ungdomar som är CE-märkta och ECE-märkta för optimalt skydd och säkerhet. Vi erbjuder hjälmar i olika storlekar och färger för att passa dina barns behov och stilpreferenser. Beställ din hjälm hos Fungarage.se idag och se till att ditt barn är skyddat under körning.

Filtrera på
Favoriter
Inga favoriter tillagda
Navigera
Konto